روش آب بندی سرامیک کف و کاشی ها 0 تا 100

روش آب بندی سرامیک کف و کاشی ها 0 تا 100

روش آب بندی سرامیک کف و کاشی ها 0 تا 100

آب بندی سرامیک کف حمام و توالت همچنین آشپزخانه و… سبب جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به طبقات ساختمان و جلوگیری از نشت آب از آشپزخانه و سرویس بهداشتی می شود.

 

در اکثر مواقع عدم آب بندی سرامیک کف، مشکلات بسیاری را برای ساکنین ساختمان ها، منازل و همچنین استخر ها به وجود می آورد. اگر سرامیک و کاشی کف دچار آسیب شود، کفپوش خیس می گردد.

 

در صورتی که مقدار کمی آب بر روی سطح باقی بماند، ممکن است آسیب های جدی وارد شود. بنابراین یک راه حل کاربردی و ساده برای جلوگیری از آسیب های احتمالی، آب بندی سرامیک کف می باشد.

 

ما در این مقاله در سایت سپاهان عایق فرداد، هر آنچه لازم است در رابطه با مزایا و کاربرد آب بندی سرامیک بدانید، شرح خواهیم داد.

 

اهمیت آب بندی سرامیک کف

 

شاید برایتان سوال پیش بیاید که آیا لازم است در منزل خود به آب بندی سرامیک کف بپردازید یا خیر؟ باید بدانید که همه ی کفپوش های سرامیک و کاشی نیازمند آب بندی نمی باشند، اما در اکثر این کفپوش ها لازم است آب بندی اولیه انجام گیرد.

 

البته شما می توانید به جای آب بندی سرامیک کف، از تقویت کننده های کاشی و سرامیک استفاده نمایید. اما باید بدانید که بدون آب بندی سرامیک کف و درزگیری های لازم در سرامیک و کاشی های متخلخل و بدون لعاب، امکان دارد کاشی ها دچار لکه ی دائمی و آسیب های جدی شوند.

 

بنابراین لازم است که هر سال، کاشی و سرامیک های خود را مورد بررسی قرار دهید و اگر لازم بر آب بندی داشتند، اقدام نمایید. کاشی های سنگ طبیعی و ساخته شده از سفال، بیشتر از کاشی و سرامیک های دیگر، در معرض آسیب های ناشی از نشت آب هستند.

 

 

مراحل اجرای آب بندی سرامیک کف

 

انجام آب بندی سرامیک کف و کاشی، کار بسیار آسانی است و دردسر خاصی ندارد. تنها لازم است تکنیک های لازم را اجرا نموده و از مواد مناسب استفاده نمایید. در قدم اول می بایست بررسی کنید که کاشی و سرامیک شما از چه جنسی می باشد.

 

بهتر است برای بررسی کاشی از کارشناسان در این زمینه کمک بگیرید و مطلع شوید که سرامیک های ساختمان شما از نوع غیر متخلخل است یا متخلخل؟

 

در مرحله ی بعدی می بایست مواد مطلوب جهت آب بندی سرامیک را انتخاب نمایید. اکثر کاشی های متخلخل به درزگیر هایی احتیاج دارند که تمام منافذ و فضاهای کوچک را به خوبی پوشش دهد.

 

 

آب بندی سرامیک کف - آب بندی سرامیک کاشی - عایق بندی سرامیک کف
آب بندی سرامیک کف – آب بندی سرامیک کاشی – عایق بندی سرامیک کف

 

 

سپس همه ی لوازم مورد نیاز جهت آب بندی سرامیک کف را می بایست تهیه نمود. یکی از روش های ساده جهت درزگیری کاشی ها و سرامیک، استفاده از اسفنج می باشد.

 

اسفنجی که جهت این کار استفاده می نمایند، می بایست کاملا تمیز و بدون پرز، عاری از هر گونه گرد و غبار و… باشد.

 

اگر ذراتی بر روی اسفنج باقی مانده باشد، ممکن است سبب ایجاد اثرات منفی بر روی شکاف ها شود. برای شروع درزگیری می بایست تمام سطح سرامیک و کاشی کاملا خشک شده باشد تا عملکرد بهتری دریافت نمایید.

 

پس از خشک شدن کامل، مواد آب بندی سرامیک کف را اعمال نمایید. لازم است تمامی نکات و دستورالعمل های ایمنی را به دقت رعایت کنید. اسفنج مورد نظر را با درزگیر به طور یکنواخت بپوشانید و سپس روی کاشی و سرامیک بمالید و سعی کنید این مواد به مقدار زیادی بر روی سطح قرار بگیرد.

 

بیست دقیقه زمان دهید تا مواد به طور کامل خشک گردد و در ادامه به وسیله ی یک اسفنج کمی مرطوب و تمیز به پخش کردن آن بپردازید.

 

می بایست این فرآیند را چهار بار به طور مجدد انجام دهید. پس از این که لایه ی آخر را اعمال کردید، می بایست زمان کافی دهید تا مواد کاملا خشک و تکمیل گردد.

 

 

وسایل مورد نیاز جهت آب بندی سرامیک کف

 

اگر بخواهید شخصا به فرآیند آب بندی سرامیک کف بپردازید، می بایست تمامی ابزار و وسایل لازم برای انجام این امر تهیه نمایید که این مسئله چالش بزرگی است.

 

بنابراین لازم است تا با این ابزار آشنایی داشته باشید. ابزار های تنظیم سرامیک و کاشی بر روی کف شامل ماله و پتک لاستیکی می باشد. ماله های مختلفی جهت این کار وجود دارند که هر کدام دارای بریدگی و شکل و اندازه ی متفاوت می باشند.

 

پتک لاستیکی را جهت ضربه زدن بر روی کاشی ها استفاده می کنند که آسیبی به سرامیک و کاشی وارد نمی کند.

 

ابزار های لازم جهت تزریق دوغاب یا مواد آب بندی به درز سرامیک و کاشی ها، غلتک لاستیکی، کیسه جهت فشار دادن دوغاب بر روی سرامیک و کاشی ها و اسپیسر شناور لاستیکی(Floating rubber spacer) می باشد.

 

اسپیسر شناور لاستیکی جهت فشار دادن دوغاب بر روی سطوح سرامیک و کاشی و درز ها مورد استفاده قرار می گیرد. از غلتک فوم لاستیکی جهت اعمال درزگیر پیش و بعد از تزریق دوغاب استفاده می شود.

 

 

بهترین مواد جهت آب بندی سرامیک

 

این فرآیند به وسیله ی مواد مخصوصی مثل سیمان سفید، خمیر بندکشی ضد آب، چسب بندکشی سرامیک و… می باشد. در ادامه بهترین مواد جهت بندکشی و درزگیری سرامیک و کاشی را معرفی خواهیم کرد.

 

سیمان سفید و پودر سنگ

 

یکی از کاربردی ترین مواد جهت آب بندی سرامیک کف، دوغاب می باشد. این مواد از ترکیب پودر سنگ و سیمان سفید به دست می آید. دوغاب ها به شکل مایع یا خمیری هستند که از انواع آن جهت درزگیری کاشی ها و سرامیک بر روی دیوار، استفاده می نمایند‌ و نوع مایع آن برای پر نمودن درز های کف کاربرد دارد.

 

 

پودر بندکشی

 

پودر بندکشی جهت ترمیم و بندکشی سرامیک و کاشی ها بسیار مناسب بوده و دوام خوبی دارا می باشد. در واقع این مواد یک سری پودر مخصوص هستند که آن ها را با آب ترکیب نموده و مورد استفاده قرار می دهند.

 

پودر بندکشی شامل انواع نانو، ضد آب، آنتی باکتریال، رنگی و… می باشد. طول عمر این مواد بسیار بالا می باشد.

 

 

واتر پروف یا نانو درزگیر

 

یکی از محصولات رزین که امروزه در آب بندی کاشی و سرامیک مورد استفاده می گیرد، واتر پروف یا نانو درزگیر می باشد. استفاده از این مواد بسیار آسان بوده و نیازی نیست به آن موادی مثل سیمان، حلال ها یا آب اضافه نمود.

 

فناوری نانو در ساخت این خمیر کاربردی به کار گرفته شده است. ترکیبات اصلی این مواد، رزین های آکریلیک و فیلر های معدنی می باشد‌.

 

این مواد در رنگ های متنوع در بازار به فروش می رسد. بنابراین مشتریان می توانند این مواد را هم رنگ با سرامیک و کاشی های منزل خود تهیه نمایند و درز های کاشی و سرامیک را پوشش دهند.

 

 

چسب درزگیر

 

این مواد را به راحتی می توان جهت پر نمودن درز ها مورد استفاده قرار داد.‌ چسب درزگیر در رنگ های مختلف و به صورت آماده به بازار عرضه می گردد. استفاده از این چسب های درزگیر به دلیل مدل بسته بندی آن ها، برای افراد تازه کار و مبتدی بسیار مناسب می باشد.

 

 

درزگیر آماده

 

استفاده از درزگیر آماده برای آب بندی سرامیک کف و کاشی ها بسیار آسان می باشد. به علاوه استفاده از آن ها آلودگی و کثیفی بسیار کمی در محیط ایجاد می نماید.

 

امروزه یک سری قلم های آماده و مخصوص برای بندکشی سرامیک و کاشی و ترمیم آن ها در بازار موجود است که بسیار ساده به کار گرفته می شود. فاصله ی بسیار کم درز کاشی و سرامیک ها، علت اساسی خالی شدن درز آن ها می باشد.

 

بنابراین مواد آب بندی و درزگیری قادر نیستند لا به لای آن نفوذ نمایند و تنها در سطح کار قرار گرفته می شوند. شما می توانید برای بندکشی زیبا تر، از رنگ های مختلف مواد بندکشی استفاده نمایید.

 

 

روش اب بندی سرامیک کف - عایق بندی کاشی ها - آببندی سرامیک کف خانه
روش اب بندی سرامیک کف – عایق بندی کاشی ها – آببندی سرامیک کف خانه

 

 

نکات کلیدی هنگام آب بندی سرامیک کف

 

  • برای تهیه ی دوغاب می بایست نسبت سیمان و پودر سنگ به درستی در نظر گرفته شود.

 

  • جهت بندکشی می بایست از ابزار هایی مثل کاردک، قلمو، ماله و… استفاده شود.

 

  • برای جداسازی قسمت های اضافی می بایست از کاردک استفاده شود.

 

  • جدید ترین روش جهت آب بندی سرامیک کف، استفاده از پودر بندکشی با خواص مختلف می باشد.

 

  • این پودر ها که جهت این امر مناسب هستند، با عنوان پودر های ضد آب یا پودر های آب بندی نانو به بازار عرضه می شوند.

 

  • یکی از بهترین مواد برای بندکشی کاشی و سرامیک، واتر پروف می باشد.

 

  • جهت این که ملات سیمان سفید و پودر سنگ عملکرد بهتری داشته باشد، لازم است بتن آب بند را به نسبت یک به یک با آب مخلوط نمود و خمیر بندکشی را این گونه آماده کرد.

 

 

سخن آخر

 

آب بندی سرامیک کف یکی از اقدامات اساسی و مهم در امر ساختمان سازی می باشد. برای پر نمودن درز سرامیک و کاشی ها، می بایست از ابزار و مواد مناسبی استفاده نمود.

 

امروزه مواد آب بندی و عایق های رطوبتی بسیاری در بازار عرضه می شوند که به کمک آن ها می توان مانع از نفوذ رطوبت و نشت آب شد.

 

عایق پشم سنگ یک عایق رطوبتی مطلوب در بازار می باشد که در عایق کاری روف گاردن، عایق کاری کف، سقف، دیوار ها، مخازن آب و به طور کلی عایق کاری ساختمان های مختلف استفاده می شود.

 

برند سپاهان عایق فرداد ارائه دهنده ی با کیفیت ترین عایق پشم سنگ بوده و جهت عایق کاری قسمت های مختلف ساختمان، مشاوره های لازم را به مشتریان خود ارائه می دهد.

 

ما در این مقاله در سایت سپاهان عایق فرداد، هر آنچه لازم بود در رابطه با روش آب بندی سرامیک کف و مواد مناسب جهت این فرآیند را بدانید، به طور کامل شرح دادیم.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.