بهترین عایق صوتی دیوار مشترک + معرفی انواع عایق صدا دیوار

بهترین عایق صوتی دیوار مشترک + معرفی انواع عایق صدا دیوار

بهترین عایق صوتی دیوار مشترک + معرفی انواع عایق صدا دیوار

عایق صوتی دیوار مشترک و عایق صدا دیوار از ابزار های پرکاربرد زندگی شهری امروز است که موجب شد سپاهان عایق فرداد به مسئله ی دیوار عایق صوت و عایق صوتی دیوار مشترک آپارتمان بپردازد.

 

برخی مواقع سر صدای هایی که از همسایه‌ها در آپارتمان‌ها تولید می‌شود برای بسیاری از آپارتمان‌نشینان اذیت کننده است.

 

برای کاهش صداهای ناشی از همسایه‌های پر سر و صدا می‌توانید از عایق صوتی دیوار مناسبی استفاده کنید. عایق صوتی دیوار مشترک باید بر اساس نوع صدای ورودی و خروجی، ضخامت دیوار و محل قرارگیری آن انتخاب شود.

 

برای مثال، در صورتی که صداهای ضعیف و در دسترس هستند، بهتر است از فوم استفاده کنید. اما در صورتی که صداها بسیار قوی و نیاز به عایق صوتی قوی‌تر است، پشم سنگ و عایق‌های تخته‌ای مناسب تر هستند.

 

همچنین،برخی مواقع ترکیبی از این مواد باعث میشود تا عایق صوتی مطلوبی برای کاهش صدای بدست آورید.

 

توصیه می‌کنیم قبل از انجام هر گونه عملیات بر روی دیوار مشترک با همسایه خود، با یک کارشناس مجرب و متخصص در این زمینه برای تعیین نیازهای خاص خود مشاوره بگیرید تا در انتخاب عایق صدا دیوار دچار اشتباه نشوید.

 

با ما همراه باشید در ادامه این مقاله نحوه انتخاب بهترین عایق صوتی دیوار مشترک میپردازیم.

 

معرفی بهترین عایق صوتی دیوار مشترک

 

پشم سنگ

 

عایق پشم سنگ دانسیته یکی از بهترین عایق های صوتی دیوار می‌باشد که از آن برای عایق صوتی دیوار مشترک آپارتمان ها استفاده می‌کنند.

 

دانسیته یعنی تراکم آن در هر متر مربع و تراکم آن تأثیر مستقیمی بر جذب صدا دارد. هرچه دانسیته پشم سنگ بیشتر باشد، صداها و نویزها بیشتری توسط آن جذب می‌شوند.

 

این ویژگی، باعث می‌شود که پشم سنگ به عنوان یکی از بهترین های عایق‌ صدا اتاق شناخته می شود و در دیوارها به عنوان عایق صوتی مورد استفاده قرار گیرد.

 

با استفاده از پشم سنگ در دیوارها، به طور مثال در دیوارهای مشترک بین واحدها، از انتقال صداها به خوبی جلوگیری می‌شود و فضای آرام و امنی در خانه به وجود می‌آید.

 

 

عایق صوتی دیوار مشترک با پشم سنگ - عایق صوت دیوار - عایق صدا اتاق
عایق صوتی دیوار مشترک با پشم سنگ – عایق صوت دیوار – عایق صدا اتاق

 

 

همچنین، پشم سنگ قابل استفاده در سقف‌ها و کف‌ها نیز می‌باشد تا به کاهش صداها و نویزها در ساختمان کمک کند.

 

همچنین پشم سنگ عایق حرارتی خوبی نیز محسوب می‌شود. به علت ساختار پیچیده و فنی آن، پشم سنگ می‌تواند حرارت را خوب جذب و نگهداری کند و از انتقال حرارت به بیرون جلوگیری کند.

 

همچنین این عایق صوت دیوار می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های انرژی در خانه شود، زیرا با جلوگیری از انتقال حرارت، از تلف کردن انرژی جلوگیری می‌کند.

 

پشم سنگ دارای ویژگی‌های ضد حریق و ضد آلرژی نیز است. به علت ساختار غیرقابل اشتعال(non-combustible) و مقاوم در برابر حرارت، پشم سنگ به خوبی می‌تواند به عنوان یک عایق حریق مؤثر باشد و از گسترش آتش در صورت بروز حریق جلوگیری کند.

 

همچنین، پشم سنگ برخلاف موادی مانند الیاف شیشه‌ای، از تولید ذرات ریز ضد تنفسی ناخوشایند کمتری برخوردار است و بنابراین به عنوان یک عایق ضد آلرژی نیز شناخته می‌شود.

 

علاوه بر این، پشم سنگ به دلیل وزن سبک خود، هیچگونه بار اضافی به ساختمان اعمال نمی‌کند.

 

این ویژگی آن را به یک انتخاب مناسب برای استفاده در ساختمان‌ها می‌کند، زیرا کوچکترین بار اضافی می‌تواند روی سازه‌های ساختمانی تأثیر داشته باشد و پشم سنگ باعث عدم ایجاد این بار اضافی می‌شود.

 

از این رو، استفاده از پشم سنگ به عنوان عایق صوتی و حرارتی در ساختمان‌ها به طور گسترده‌ای انجام می‌شود.

 

بنابراین، استفاده از پشم سنگ منجر به فضایی آرام و امن در خانه می‌شود و همچنین می‌تواند در حفظ انرژی و کاهش هزینه‌های حرارتی نیز مؤثر باشد.

 

برای اطلاع از قیمت عایق صوتی دیوار مشترک و خرید پشم سنگ میتوانید با پشتیبان های ما در سپاهان عایق فرداد تماس بگیرید.

 

 

پشم شیشه

 

پشم شیشه اغلب در گذشته به عنوان یک عایق برای دیوارها مورد استفاده قرار می‌گرفت.

 

پشم شیشه از الیاف شیشه تهیه می‌شود و با چسب در بافتی مشابه پشم قرار می‌گیرد. این عایق به عنوان یک عایق حرارتی و صوتی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

 

با این حال، در مقایسه با پشم سنگ، پشم شیشه قابلیت عایق‌بندی و جذب صدا کمتری دارد.

 

به دلیل دانسیته و وزن کمتر خود، پشم شیشه قادر به کاهش نویز و صداهای محیط به میزانی کمتر از پشم سنگ است.

 

بنابراین همچنان پشم سنگ سپاهان عایق فرداد به عنوان یک انتخاب بهتر در زمینه ی عایق صوتی دیوار مشترک استفاده می‌شود.

 

البته استفاده از پشم شیشه به عنوان عایق صوتی دیوار مشترک بستگی به ترجیحات و نیازهای شخصی دارد.

 

برخی افراد ممکن است به دلایل زیبایی، قیمت یا دیگر عوامل، ترجیح دهند از پشم شیشه استفاده کنند. اما همچنان پشم سنگ به عنوان گزینه ی بهتر برای عایق صدا دیوار در مقابل صوت و حتی حرارت شناخته می‌شود و معمولاً توصیه می‌شود.

 

 

فوم پلی اتیلن

 

استفاده از فوم پلی اتیلن در مکان‌هایی که نیاز به کاهش صدا و جذب صدای اضافی دارند، می‌تواند بسیار مفید باشد.

 

به عنوان مثال، در اتاق‌های استودیو، سالن‌های کنفرانس، سینماها، تئاترها و صنایعی که نیاز به کاهش صدای انتقالی داشته باشند و برای عایق صوت دیوار از فوم پلی اتیلن می‌توان استفاده کرد.

 

تخته‌های فوم پلی اتیلن می‌توانند به راحتی برش خورده و به اندازه مورد نیاز قطعه‌بندی شوند.

 

همچنین، می‌توانند به راحتی در داخل دیوارها یا سقف‌ها نصب شوند تا کاهش صدای اضافی را فراهم کنند.

 

علاوه بر این، فوم پلی اتیلن همچنین می‌تواند به عنوان عایق حرارتی و رطوبتی نیز استفاده شود.

 

به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت، می‌تواند در منازل و ساختمان‌هایی که در منطقه‌های مرطوب و یا معرض رطوبت قرار دارند، استفاده گردد.

 

برخی دیگر از ویژگی‌های فوم پلی اتیلن عبارتند از:

 

مقاومت در برابر مواد شیمیایی‌

 

فوم پلی اتیلن در برابر اکثر مواد شیمیایی مقاوم است. این به این معنی است که می‌توانید از آن در برابر اسیدها، قلیایی‌ها، حلال‌ها و سایر مواد شیمیایی استفاده کنید.

 

 

عایق الکتریکی

 

فوم پلی اتیلن همچنین دارای خواص عایق برقی است. این به این معنی است که می‌تواند در برابر انتقال جریان الکتریکی مقاومت نشان دهد و می‌تواند برای جلوگیری از اتصال های کوتاه الکتریکی و عیب‌یابی در سیستم‌های الکتریکی استفاده شود.

 

 

مقاومت در برابر حرارت

 

فوم پلی اتیلن قابلیت مقاومت در برابر دمای بالا را دارد و در برابر حرارت تا ٨٠-٩٠ درجه سانتیگراد همچنان خواص مکانیکی خود را حفظ می‌کند.

 

این ویژگی آن را برای استفاده در برخی از بخش‌هایی که در معرض دماهای بالا هستند، مانند صنعت خودروسازی، مناسب می‌کند.

 

 

مقاومت مکانیکی

 

فوم پلی اتیلن دارای مقاومت مکانیکی بالاست و می‌تواند فشارهای زیاد را تحمل کند. در نتیجه، در برخی از بخش‌های صنعتی و ساختمانی که نیاز به یک ماده مقاوم و پایدار در برابر فشار و وزن دارند، استفاده می شود.

 

در نتیجه، فوم پلی اتیلن یک ماده چند منظوره است که می‌تواند در بسیاری از بخش‌های ساختمانی و صنعتی از جمله عایق صوتی و عایق حرارتی و رطوبتی استفاده شود.

 

عایق صوتی دیوار مشترک آپارتمان - قیمت عایق صوتی روکار دیوار مشترک - عایق صدا دیوار
عایق صوتی دیوار مشترک آپارتمان – قیمت عایق صوتی روکار دیوار مشترک – عایق صدا دیوار

 

 

فوم‌های آکوستیک پنل

 

انواع مختلفی از فوم‌های آکوستیک پنل در بازار موجود هستند که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاصی دارند.

 

فوم شانه تخم‌مرغی: فوم‌های شانه تخم‌مرغی یا فوم‌های اسفنجی، از ساختار باز زیر هوا بهره می‌برند. این فوم‌ها باعث جذب صدا، کاهش انتشار صدا و کنترل رزونانس می‌شوند.

 

برای استفاده در سالن‌های کنفرانس، استودیوها، اتاق خواب و محیط‌هایی که نیاز به جذب صدای اضافی دارند، بسیار مناسب هستند.

 

فوم فلکسی: فوم فلکسی نیز از جمله فوم‌های آکوستیک پنل محبوب است. این فوم‌ها با ساختار لوله ای و منحنی فراگیر، صدا را پخش می‌کنند و به‌صورت یکپارچه بر دیوارها نصب می‌شوند. طراحی و شکل آنها به عنوان یک عنصر زیبایی هم‌چنین مورد توجه است.

 

فوم نسوز MBC: این نوع فوم آکوستیک دارای خواص ضد آتش بوده و مناسب برای محیط‌هایی است که نیاز به عایق میباشد.

 

فوم هرمی: فوم هرمی یک نوع فوم آکوستیک است که با طرح سطح مثلثی بر روی آن، جذب صدا را افزایش می‌دهد و کنترل رزونانس را بهبود می‌بخشد.

 

این فوم‌ها معمولا برای استفاده در استودیوها و سالن‌های کنفرانس استفاده می‌شوند.

 

فوم وی وود: این نوع فوم آکوستیک با استفاده از چوب قابلیت جذب صدا و کنترل رزونانس را فراهم می‌کند. طراحی آن به شکلی زیبا و الگویی حک شده است که باعث می‌شود به علاوه از کارایی فوم، به زیبایی دکوراسیون فضا نیز بپردازد.

 

این نمونه‌ها فقط برخی از انواع فوم‌های آکوستیک پنل هستند که در بازار موجود هستند.می‌توان با توجه به شرایط مورد نظر خود از هر کدام از این عایق ها استفاده کرد.

 

 

عایق صوتی

 

صدای آزاردهنده و ناخواسته می تواند زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار دهد و به آرامش و خواب خوب ما آسیب وارد کند.

 

برخی از منابع صدا می توانند در داخل یک فضای ساختمانی، مانند صدای تردد خارجی، صدای شلوغی همسایگان، صدای تلویزیون، صدای بچه ها و حیوانات خانگی، اشعه الکترومغناطیسی و غیره، وارد شوند و باعث بروز استرس و ناراحتی می‌شوند.

 

در صورتی که می خواهید با استفاده از عایق صوتی از این نوع از صدا ها جلوگیری کنید، باید انواع عایق صوتی و مواد عایق صوتی مختلف را بررسی کنید و بهترین گزینه را برای شرایط خانه خود انتخاب کنید.

 

هر نوع عایق صوتی دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی است که بر اساس آن می توانید گزینه مناسبی برای خانه خود انتخاب کنید.

 

 

عایق های روکار

 

پوسته عایق ضد صوت: این نوع عایق صوتی که از جنس الیاف معدنی، الیاف گیاهی طبیعی و پلاستیک ساخته شده است.

 

این نوع عایق صوتی معمولاً در دیوارها، سقف‌ها و کف‌ها استفاده می‌شود و منبع اصلی روکاری نواحی گوناگون فضای داخلی میباشد و برای عایق صدای اتاق بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

 

پنل های صوتی: این نوع عایق صوتی معمولاً در دیوارها و سقف‌ها قرار می‌گیرد و برای کاهش ناپایداری صداها در فضاهای خارج استفاده می‌شود.

 

 

عایق های توکار

 

فوم صوتی: این نوع عایق صوتی معمولاً با استفاده از فوم چسبانده شده تولید می‌شود و برای کاهش صداهای بیرونی و داخلی سقف‌ها و برای دیوار عایق صوت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

عایق‌های روکار هم خصوصیات خوب خود را دارند اما برای کاهش نسبی صدا بهتر است از عایق‌های توکار استفاده کنید.

 

عایق‌های روکار نیاز به تخریب دیوار ندارند ولی در عوض نتیجه‌ی آنها در کاهش صدا کمتر از عایق‌های توکار است.

 

برای مشاوره در مورد عایق صوتی روکار دیوار مشترک میتوانید از کارشناسان بخش فروش سپاهان عایق فرداد کمک بگیرید.

 

در واقع، عایق‌های توکار مانند پنل‌ها و پرده‌های صوتی هستند که در دیوار یا سقف نصب می‌شوند و به همین دلیل تاثیری بیشتر در کاهش صدا دارند.

 

بنابراین، برای یک نتیجه بهتر در کاهش صدا، بهتر است از عایق‌های توکار استفاده کنید.

 

نکات انتخاب بهترین عایق صوتی دیوار مشترک

 

برای انتخاب بهترین عایق صوتی دیوار مشترک، در نظر داشته باشید که بررسی موادهای مختلف و مقایسه قیمت آنها را انجام دهید. اما قیمت تنها نباید تنها عامل تصمیم‌گیری باشد.

 

به جنس و کیفیت مواد نیز توجه کنید. برخی از مواد عایق صوتی از جنس های مختلفی تولید می شوند که هر یک ویژگی ها و عملکردی متفاوتی دارند.

 

برای مطمئن شدن از کیفیت عایق صوتی، بهتر است از برندهای معتبر همچون پشم سنگ سپاهان عایق فرداد استفاده کنید.

 

چگالی بیشتر عایق صوتی، بیشتر صدا را جذب می کند و از عبور صداها جلوگیری می کند با این حال باید در نظر داشت که چگالی بیش از حد و ویژگی های جذب آن نمی‌تواند محیط صوتی بهتری را فراهم کند.

 

توصیه می شود که برای عایق کاری دیوارهای مشترک خانه از عایق هایی با چگالی و ویژگی های جذب مناسب استفاده شود.

 

بهتر است این نکته را نیز در نظر داشته باشید که عایق صوتی انتخابی شما میزان جذب رطوبت مناسبی داشته باشد.

 

این طور می توانید از آن در محیط های رطوبت زیاد نیز استفاده کنید. در نهایت همیشه بهتر است قبل از خرید و استفاده از عایق صوتی، از کارشناسان مجرب مشاوره بگیرید و نکات فنی را در نظر بگیرید تا بهترین عایق صدا اتاق و خانه را برای خود انتخاب کنید.

 

 

دیوار عایق صوت - قیمت عایق صوتی دیوار مشترک - هزینه عایق صوتی دیوار مشترک
دیوار عایق صوت – قیمت عایق صوتی دیوار مشترک – هزینه عایق صوتی دیوار مشترک

 

 

معرفی انواع دیگر عایق صدا دیوار

 

عایق‌های صدای مختلفی وجود دارند که هرکدام ویژگی‌ها و استفاده‌های متفاوتی دارند. برخی از انواع عایق‌ صوتی دیوار عبارتند از:

 

عایق صوتی پشم سنگ: این نوع عایق صدا دیوار با استفاده از مواد معدنی و سنگ های خاص تولید می‌شود. عایق پشم سنگ، سرو صداهای زیاد را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

عایق صوتی پلی یورتان: پلی‌یورتان عایق‌های صوتی دیگری است که عملکرد بسیار خوبی در کاهش انتقال صوت دارد. این عایق معمولاً به صورت پانل‌های ضخیم در دیوارها و سقف‌های داخلی استفاده می‌شود.

 

عایق صوتی پشم شیشه: پشم شیشه یکی از عایق‌های صوتی محبوب است که با استفاده از شیشه درست می‌شود. این عایق صوتی توانایی کاهش انتقال صوت را دارد و در دیوارها، سقف‌ها و کف‌ها استفاده می‌شود.

 

پشم سرباره: این نوع عایق صوتی از خاکسترهای سوزانده شده از مواد مختلف مانند ذغال سنگ و چوب تولید می‌شود. پشم سرباره توانایی بسیار خوبی در کاهش صدا دارد و برای عایق‌کاری دیوارها و سقف‌ها مناسب است.

 

عایق الاستومری: این نوع عایق صوتی از پلیمرها تولید می‌شود و دارای ویژگی های خوبی برای جذب و کاهش صوت است. عموماً در سیستم‌های عایق صدا و اتاق‌های صوتی استفاده می‌شود.

 

فوم ایکس پی اس (XPS): این عایق صوتی با استفاده از مواد واکنش‌پذیر و پلاستیکی تولید می‌شود. این عایق دارای خواص عایق حرارتی و صوتی است و معمولاً به صورت پانل‌هایی نصب می‌شود.

 

یونولیت: این نوع عایق صوتی از پلاستیک و رزین ساخته می‌شود و در واقع یک جعبه تخت دسته دار است. یونولیت به خوبی صدا را جذب می‌کند و عمدتاً برای عایق‌کاری سقف‌ها و دیوارها استفاده می‌شود.

 

جمع بندی

 

در این مقاله به بررسی عوامل مهم برای انتخاب بهترین عایق صوتی دیوار مشترک پرداخته شد. این عوامل شامل جنس دیوارها و حجم صداهای ورودی و خروج می باشد.

 

همچنین برای انتخاب عایق صوتی مناسب و ساخت دیوار عایق صوت، می‌توانید با کارشناسان مجرب سپاهان عایق فرداد تماس گرفته و با آن‌ها مشورت کنید.

 

بعد از مشورت و بررسی های لازم در مورد محل و دیوارها که توسط کارشناسان ما صورت می‌گیرد، بهترین عایق صوتی دیوار مشترک که پشم سنگ سپاهان عایق فرداد می‌باشد با مناسب‌ترین قیمت و ضحامت و دانسیته مناسب به شما پیشنهاد می‌شود.

 

برای اطلاع از هزینه عایق صوتی دیوار مشترک و خرید پشم سنگ با شماره های تماس که در وب سایت ذکر شده تماس بگیرید.

1 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.