مزایا و معایب میکروسمنت چیست؟ + بررسی کاربردی 0 تا 100

مزایا و معایب میکروسمنت چیست؟ + بررسی کاربردی 0 تا 100

مزایا و معایب میکروسمنت چیست؟ + بررسی کاربردی 0 تا 100

مزایا و معایب میکروسمنت چیست؟ برای انتخاب بهترین محصول پوششی عایقی، مطمئنا باید در مورد مزایا و معایب آن نیز اطلاعاتی را به دست آورید. در این مطلب قصد داریم تا شما را با مزایا و معایب میکروسمنت آشنا کنیم که در حال حاضر یکی از بهترین پوشش‌ها برای محافظت از سطوح مختلف در ساختمان است.

 

این محصول فهرست بزرگی از مزایا را برای عایق کاری ساختمان در اختیار شما قرار می‌دهد اما برای رسیدن به دید خوب بهتر است در مورد معایب میکروسمنت نیز اطلاعاتی را به دست آوریم.

 

میکروسمنت یک پوشش عایقی است که می‌تواند در مقابل بسیاری از عوامل مخرب و آسیب‌زا مقاومت بالایی را فراهم کند. برای مثال، در صورتی که هدف شما آب بندی یک سطح است و قصد دارید تا از نفوذ رطوبت یا آب به آن جلوگیری کنید، میکروسمنت یک انتخاب معقول و بهینه خواهد بود.

 

مزایا و معایب میکروسمنت در نما

 

تمامی افراد به دنبال زیبایی نمای ساختمان هستند و هدف آن‌ها پیاده سازی یک طرح مناسب و زیبا روی پوشش کنونی سازه است. این مزیت را میکروسمنت نما در اختیار شما قرار می‌دهد و نکته مهم تنوع رنگی است که در زمان انتخاب محصولات پوششی در این دسته در اختیار شما خواهد بود.

 

فرقی ندارد که برای یک بخش از نما به دنبال پوشش عایقی هستید یا هدف شما پیاده سازی این پوشش برای تمامی بخش‌های نما است.

 

میکروسمنت در نما جلوه‌ای تازه به سازه خواهد بخشید و پس از پیاده سازی می‌توانید بهترین نتیجه را از آن به دست آورید. شما پس از اجرای پوشش حتی می‌توانید آن را رنگ کنید و به طرح مورد نظر در نمای ساختمان دست پیدا کنید. از نظر رنگ کردن، محدودیتی وجود ندارد و این از مزایای میکروسمنت نما است.

 

در حالت کلی، ضخامت بالایی را نمی‌توان با استفاده از میکروسمنت پیاده سازی کرد. برای این پوشش‌های عایقی ضخامت چند میلیمتری تعیین شده است که شاید در بعضی از شرایط عایق کردن سازه با استفاده از آن دشوار باشد. این یکی از معایب میکروسمنت در نما است که برای برطرف کردن آن شاید نیاز به استفاده از چند پوشش به همراه هم باشد.

 

از معایب نمای میکروسمنت می‌توان به آسیب پذیر بودن آن در شرایط آب و هوایی سخت اشاره کرد. در این شرایط، بهتر است به نگهداری و تمیزکاری دقت زیادی شود تا در مواقع مختلف آسیب یا خوردگی روی آن به وجود نیاید.

 

 

معایب میکروسمنت در نما - معایب میکروسمنت چیست - سپاهان عایق فرداد
معایب میکروسمنت در نما – معایب میکروسمنت چیست – سپاهان عایق فرداد

 

 

مزایا و معایب میکروسمنت در کف

 

در مقایسه با محصولاتی مانند پارکت یا لمینت، میکروسمنت کف مزایای بیشتری را در اختیار شما قرار خواهد داد. این پوشش ارزان‌تر است و می‌توان آن را در سطح بزرگ‌تری در محل مورد نظر پیاده سازی کرد. عایق کاری با میکروسمنت کف بسیار آسان است و این محصول یکی از در دسترس‌ترین گزینه‌هایی است که برای این کار در صنعت ساخت و ساز به کار می‌رود.

 

وجود ویژگی‌هایی مانند یک دست بودن و تحمل قابل قبول از جمله نیازهای اساسی است که در یک محصول پوششی باید وجود داشته باشد. میکروسمنت تمامی این ویژگی‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد تا پس از پیاده سازی آن روی کف، تا مدت‌ها بتوانید از آن استفاده کنید.

 

در صورتی که از میکروسمنت کف برای پوشش استفاده کنید، شاید هزینه‌ها کمی بالا باشند. این هزینه‌ها به صورت مستقیم متناسب با بزرگی و کوچکی محیط است. برای یک محیط بزرگ پودر بیشتری نیاز خواهد بود و در این صورت، احتمال افزایش هزینه‌ها در مقایسه با محصولات پوششی معمولی دور از انتظار نیست.

 

درست است که هزینه بالا یکی از معایب میکروسمنت است، اما همچنان این گزینه‌ای معقول خواهد بود. دلیل این امر بازگشت سرمایه‌ مناسبی است که در طولانی مدت مشاهده خواهید کرد. میکروسمنت نگهداری و تمیزکاری آسانی دارد و این باعث کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیر خواهد شد.

 

 

مزایا و معایب میکروسمنت در دیوار

 

یکی از نیازهای مهم برای عایق کاری دیوارها، ویژگی جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت است. به همین دلیل است که پوشش‌های مقاوم در برابر رطوبت محبوبیت بالاتری در این مورد دارند.

 

میکروسمنت دیوار یک محصول اختصاصی است که برای استفاده در صنعت ساخت و ساز تولید شده است و از آن می‌توانید برای پوشش سطوح کوچک یا بزرگ استفاده کنید. مزیت این محصول برای پوشش دیوار، رنگ کاری و تمیزکاری آسان و سریع است و با صرف کمترین زمان ممکن می‌توانید آلودگی‌ها را از سطح میکروسمنت به راحتی پاک کنید.

 

یکی از معایب میکروسمنت شرایط اجرای آن است. بهتر است به این نکته اشاره کنیم که بدون حضور یک متخصص در عمل نمی‌توان با کیفیت مناسب این پوشش را پیاده کرد و حتما یک فرد باتجربه باید اجرای کار را بر عهده بگیرد.

 

مخصوصا برای دیوارهای یک سازه که اهمیت زیادی در عایق کاری کل ساختمان دارند، دقت در آماده سازی پودر و اجرای پوشش با استانداردهای لازم اهمیت زیادی دارد.

 

 

برای درک بهتر مزایا و معایب میکروسمنت بهتر است به یک نکته مهم اشاره کنیم. میکروسمنت در زمان آماده سازی باید با دقت بالایی آماده شود چرا که دقت نداشتن به خلوص ماده ممکن است از کیفیت نهایی کار کم کند. ایجاد ویژگی‌های عایقی و محافظتی این پوشش نیز به صورت مستقیم وابسته به این خلوص ماده است.

 

 

معایب نمای میکروسمنت - مزایا میکروسمنت - معایب میکروسمنت در نما
معایب نمای میکروسمنت – مزایا میکروسمنت – معایب میکروسمنت در نما

 

 

با مزایا و معایب میکروسمنت بیشتر آشنا شویم؟

 

میکروسمنت دارای فهرست بلند و بالایی از مزایا است که به دلیل این تنوع بالا محبوبیت زیادی در بازار برای آن به وجود آمده است. در این بخش در مورد مزایا و معایب میکروسمنت بیشتر آشنا خواهیم شد.

 

 

مزایای میکروسمنت

 

  • پوشش یک دست: ایجاد پوشش یک دست و صاف از جمله مزایایی است که میکروسمنت در اختیار شما قرار می‌دهد. به همین دلیل است که برای دکوراسیون داخلی یا خارجی ساختمان از این محصول استفاده می‌کنند تا یک سطح متعادل و بی نظیر در محل پیاده سازی کنند. سطح میکروسمنت به صورت بدون درز خواهد بود و هیچ گونه پستی و بلندی در آن مشاهده نخواهید کرد. از نظر استانداردهای جهانی نیز، سطوح میکروسمنت کیفیت مناسبی دارند تا بتوان با استفاده از آن مقاومت و طول عمر مناسبی را در محل در اختیار داشت.

 

  • رنگ پذیری: مطمئنا در فهرست مزایا و معایب میکروسمنت، باید به ویژگی رنگ پذیری آن نیز اشاره کنیم. این ویژگی اختصاصی micro cement است که شاید بسیاری از مشتریان آن را در اولویت کار خود قرار دهند. تفاوتی ندارد که قصد استفاده از رنگ ذاتی محصول را دارید یا در آینده نیاز دارید تا رنگ پوشش را تغییر دهید. میکروسمنت قابلیت رنگ کاری دوباره را دارد و با اعمال یک لایه اضافی به راحتی می‌توان پوشش را رنگ کرد.

 

  • مقاومت در برابر فشار: مقاومت مناسبی با استفاده از پوشش‌های میکروسمنت در سطح مورد نظر به دست خواهد آمد. این همان چیزی است که متخصصان ساخت و ساز و دست اندرکاران دکوراسیون به دنبال آن هستند. در صورتی که از این ترکیب روی دیوار یا کف استفاده می‌کنید، این ویژگی یکی از ویژگی‌های ضروری است که کمک خواهد کرد از آسیب‌ها و تخریب‌ها به سازه اصلی جلوگیری شود.

 

  • آب بندی: با استفاده از ویژگی آب گریزی میکروسمنت، امکان جلوگیری از آسیب‌های رطوبت و نفوذ آب وجود دارد. آب و رطوبت در بسیاری از مواقع باعث تخریب جزئی یا کلی سازه‌ها می‌شود و با گذشت زمان بروز هزینه‌های اضافی برای تعمیر و نگهداری دور از انتظار نیست. بنابراین، با استفاده از میکروسمنت‌ کف، دیوار یا نما، مزیت آب بندی سطوح مورد نظر نیز به صورت همزمان با سایر ویژگی‌ها در اختیار شما قرار دارد.

 

  • تنوع بالا: شرکت‌های مختلفی در این حوزه فعالیت دارند که محصولاتی با تنوع بی نظیر روانه بازار کرده‌اند. بنابراین، دست شما برای انتخاب محصول مورد نظر باز است و این انتخاب را می‌توانید با در نظر داشتن رنگ، خواص عایقی و … انجام دهید. اگر دکوراسیون محیط مورد نظر اختصاصی و منحصر به فرد است، باز هم در فهرست محصولات میکروسمنت گزینه مورد نظر را خواهید یافت.

 

  • ویژگی‌های اضافی: امکان افزودن ویژگی‌های اضافی به ترکیب میکروسمنت وجود دارد و این مزیتی است که در کمتر پوشش عایقی به آن دسترسی دارید. برای مثال، افزودن رنگدانه‌های مورد نظر به ترکیب در زمان آماده سازی، باعث خواهد شد تا به رنگ مورد علاقه برسید. همچنین، اگر در سطح مورد نظر نیاز به افزایش چسبندگی یا بهبود مقاومت دارید، تمامی این ویژگی‌ها را در زمان آماده سازی می‌توان تعریف کرد.

 

 

مزایا و معایب میکروسمنت - معایب میکروسمنت  در کف
مزایا و معایب میکروسمنت – معایب میکروسمنت در کف

 

 

معایب میکروسمنت

 

  • نیاز به دقت در نگهداری: بهتر است برای تکمیل فهرست مزایا و معایب میکروسمنت به یک نکته مهم اشاره کنیم. نگهداری یا تعمیر پوشش‌های این چنینی از اهمیت بالایی برخوردار است و این نگهداری باید براساس یک نظم خاص انجام شود. در غیر این صورت، نمی‌توان در طولانی مدت به کیفیت خوبی دست پیدا کرد. استفاده از ترکیبات شیمیایی قوی یا غیراستاندارد مطمئنا روی خرابی سطح مورد نظر تاثیر خواهد داشت و ممکن است طول عمر آن را کمتر از حالت استاندارد کند.

 

  • آماده سازی: برای آماده سازی ترکیب مطمئنا باید به فایل راهنمای محصول مراجعه کنید. دقت بالایی برای آماده سازی ترکیب بهینه نیاز است و در صورت اشتباه در این امر، کیفیت پوشش نهایی کاهش خواهد داشت. در صورتی که نیاز به افزودن ویژگی‌های اضافی به ترکیب نهایی است، هزینه‌های نهایی نیز به صورت مستقیم قابل افزایش است.

 

  • پیچیدگی اجرا: مراحل چندگانه‌ای برای اجرای این پوشش مورد نیاز است که برای توضیح مزایا و معایب میکروسمنت باید آن را در نظر داشته باشیم. پیاده سازی پوشش نهایی در 5 مرحله کلی انجام می‌شود که برای اجرای کامل آن یک نفر متخصص باید روی کار نظارت داشته باشد.

 

  • نیاز به پوشش‌های اضافی: در شرایطی که نیاز به خواص متمایز عایقی است، شاید لازم باشد از پوشش‌ها و لایه‌های اضافی نیز در کنار میکروسمنت استفاده کنیم. برای مثال، در محیطهای صنعتی که نوسانات دمایی در آن زیاد است، پوشش‌های زیرین بیشتری لازم است تا به ویژگی‌های عایقی مورد نظر دست پیدا کنید.

 

 

مزایا و معایب میکروسمنت: جمع بندی

 

در این مطلب سعی کردیم تا در مورد مزایا و معایب میکروسمنت(Disadvantages of microcement) و کاربردهای آن در زیبا سازی و عایق کاری ساختمان صحبت کنیم. مزایا و معایب میکروسمنت یکی دو تا نیستند و در صورت پیاده سازی درست، به فهرستی از ویژگی‌های اساسی دسترسی خواهید داشت.

 

با این حال، کیفیت محصول استفاده شده برای پیاده کردن پوشش اهمیت زیادی دارد و بهتر است در زمان انتخاب محصول مورد نظر به این نکته دقت داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد و مشاوره خرید بهترین محصولات، هم اکنون می‌توانید با متخصصان سپاهان عایق فرداد تماس حاصل فرمایید تا در این مورد شما را راهنمایی کنند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.