ایزوگام مایع چیست؟ | کاربرد، مزایا و معایب ایزوگام مایع + قیمت

ایزوگام مایع چیست؟ | کاربرد، مزایا و معایب ایزوگام مایع + قیمت

ایزوگام مایع چیست؟ | کاربرد، مزایا و معایب ایزوگام مایع + قیمت

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، ایزوگام مایع به عنوان یک عایق جدید به بازار عرضه شده است و در صنعت ساخت و ساز طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. این محصول علاوه بر جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان، کاربرد های متعدد دیگری نیز دارا می باشد.

 

ایزوگام مایع در واقع تمام ویژگی های ایزوگام معمولی را دارد. اما فرآیند اجرا و نصب آن بسیار سریع و آسان تر از ایزوگام معمولی می باشد. ما در این مطالب در سایت سپاهان عایق فرداد، به بررسی ایزوگام مایع پرداخته ایم تا بتوانید با آگاهی بیشتری این محصول را انتخاب نمایید.

 

ایزوگام مایع چیست؟

 

این ایزوگام یک نوع عایق ضد رطوبتی می باشد که از آن در سطوح مختلف استفاده می نمایند. امروزه بیشتر افراد به جای ایزوگام جامد، ایزوگام مایع را به کار می گیرند و این محصول در بین مصرف کنندگان از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد.

 

این ایزوگام ساخته و بهینه شده بر اساس و پایه ی قیر امولسیونی اصلاح شده با رزین های امولیسونی منعطف و از فیلر های مصنوعی و معدنی و الیاف پلی پروپیلن (سفارشی) بوده و سطوح را به خوبی آب بندی میکند. در واقع ایزوگام مایع تشکیل شده از مواد شیمیایی و معدنی بر پایه ی آب می باشد.

 

جنس این عایق در نوع رنگ دار و بی رنگ آن، فرق خاصی نداشته و تنها تفاوتشان این است که ایزوگام مایع بی رنگ در مقایسه با رنگ دار آن، یک ماده ی شیمیایی را ندارد.

 

در شهر های شمالی کشور معمولا از ایزوگام مایع استفاده می کنند. زیرا این مناطق بارش و رطوبت بسیاری دارند و این عایق نیز مقاومت خوبی در برابر نفوذ رطوبت و آب دارد.

 

این عایق ایزوگام را می توان تا چند لایه اجرا نمود. می توان از عایق مایع در سطوح فلزی برای جلوگیری از اکسیداسیون، سطوح مختلف ساختمان، سرویس بهداشتی و… استفاده نمود.

 

 

قیمت ایزوگام مایع - طرز استفاده ایزوگام مایع - معایب ایزوگام مایع - سپاهان عایق فرداد
قیمت ایزوگام مایع – طرز استفاده ایزوگام مایع – معایب ایزوگام مایع – سپاهان عایق فرداد

 

 

انواع ایزوگام مایع

 

این محصول به دلیل کارایی و کاربرد های متعدد، در انواع مختلفی ساخته و وارد بازار شده است. ایزوگام مایع را در دو نوع رنگ دار و بی رنگ تولید می کنند.

 

نوع رنگ دار آن دارای رنگ های متنوع بوده و دارای کیفیت خوبی می باشد و در قسمت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه شما را با انواع ایزوگام مایع آشنا خواهیم کرد.

 

ایزوگام مایع نانو:

 

ایزوگام مایع نانو یک سری جدید از ایزوگام می باشد که به آسانی می توان آن را در سطوح مختلف به کار گرفت.

 

از ویژگی های اصلی این ایزوگام می توان به عدم نفوذ رطوبت و آب به داخل، مقاومت بالا در برابر سرما و گرمای زیاد، عدم استفاده از مواد شیمیایی، اجرای بسیار آسان، قدرت چسبندگی فوق العاده، کنده نشدن، پوسته نشدن، سوراخ نشدن، دوست دار محیط زیست(green activist) و… اشاره نمود.

 

از ایزوگام مایع نانو می توان در انواع محیط ها و قسمت های مختلف استفاده کرد و فرایند اجرای آن به راحتی انجام می گیرد. مواد این عایق را به کمک قلمو بر روی سطوح مورد نظر پخش می کنند.

 

 

ایزوگام مایع بی رنگ:

 

ایزوگام مایع بی رنگ که با نام عایق رطوبتی کریستالی نیز می شناسند و از محبوبیت بسیاری نیز برخوردار است، را می توان بر روی سطوحی مثل سرامیک، چوب، اجر، سنگ، موزائیک، کاشی و… اجرا نمود.

 

مقاومت این عایق در برابر مواد شیمیایی و شوینده، اشعه ی مستقیم خورشید، اسید و… بسیار بالاست و می توان با اطمینان آن را در محیط های مختلف استفاده نمود.

 

یکی از ویژگی های جالب دیگر ایزوگام مایع بی رنگ این است که قابلیت خود شویندگی دارد و مانع از کثیف شدن نمای در مقابل باران و گرد و غبار می شود.

 

 

ایزوگام مایع رنگی:

 

یکی دیگر از انواع عایق های مایع، ایزوگام مایع رنگی می باشد که کاربرد های متعددی در صنعت ساختمان سازی دارد. این ایزوگام ها ضد آب هستند و خاصیت آب گریزی دارند.

 

به همین دلیل در بازار بسیار محبوبیت پیدا کرده اند. از ایزوگام مایع بی رنگ جهت عایق کاری تراس، بالکن، بام، نمای ساختمان، پل، باغچه، تونل و… استفاده می نمایند.

 

از مهم ترین ویژگی های این عایق می توان به زیبایی، محافظت خوب، چسبندگی عالی، مقاومت بالا در برابر تابش مستقیم خورشید، ضد حریق بودن، ضد خزه، ضد جلبک، نصب بسیار آسان اشاره نمود.

 

 

کاربرد ایزوگام مایع:

 

این محصول که یک عایق بسیار قوی می باشد، مانع از نفوذ رطوبت شده و علاوه بر آن در حرارت های بالا از گرم شدن کف بام در تابش مستقیم خورشید جلوگیری می نماید.

 

این ایزوگام را می توان روی سطوحی مثل سیمان، قیر، فلز، موزائیک، آسفالت، چوب و… به کار برد. آب گیری پشت بام از اصلی ترین کاربرد های این عایق می باشد. برخی دیگر از کاربرد های این عایق را در قسمت زیر بیان خواهیم کرد:

 

  • پوشش و عایق کاری اسکلت های بتنی

 

  • عایق بندی استخر ها، مخازن آب، کانال های آب و…

 

  • پر نمودن درز های انبساطی بتنی سازه ها

 

  • ترمیم نمودن پارگی ها، سوراخ های دیوار، پر نمودن درز ها و به طور کل ترمیم ایزوگام های قدیمی

 

  • درزگیری آسفالت های جاده ها، معابر و خیابان ها

 

  • عایق کاری سطوح مختلف ساختمان مثل دیوار ها، پشت بام و کف

 

  • عایق کاری محیط های مرطوب مانند سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه

 

  • پوشش سطوح فلزی برای ممانعت از خوردگی و اکسید شدن

 

 

مزایای ایزوگام مایع

 

مزایای مهم ایزوگام مایع عبارتند از:

 

  • نصب سریع و آسان بدون اتلاف وقت

 

  • خاصیت ضدآب دارد و در مقابل نفوذ رطوبت مقاوم است.

 

  • به دلیل دارا بودن ضخامت کشسانی و انعطاف پذیری بسیار عالی، دچار ترک خوردگی نمی شود.

 

  • در برابر اشعه ی UV مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.

 

  • پوشش بدون درز و یکپارچه دارد.

 

  • مقاومت بسیار خوبی در برابر حرارت بالا دارد.

 

  • با شرایط جوی مختلف سازگار می باشد.

 

  • در برابر تغییرات دما مقاومت دارد.

 

  • مقاومت بسیار خوبی در برابر مواد شیمیایی، کلراید ها، سولفات، مواد اسیدی و قلیایی و…دارد.

 

  • طول عمر و دوام بسیار بالا

 

  • در مقابل آسیب های جزئی خاصیت خود ترمیمی دارد.

 

  • در مقایسه با ایزوگام های جامد، دارای قیمت مناسب تری می باشد.

 

 

معایب ایزوگام مایع

 

  • اگر در سطح ناهموار استفاده شود، هزینه ی بسیار زیادی برای شخص به همراه دارد.

 

  • نمی توان این محصول را در زمان بارندگی و شرایط جوی نامناسب اجرا نمود.

 

 

نحوه ی اجرای ایزوگام مایع

 

فرایند اجرای ایزوگام مایع نیاز به نیرو های متخصص و ماهر دارد و باید با دقت انجام شود. در مرحله ی اول اجرا می بایست زیرسازی اصولی انجام گیرد. جهت این کار معمولا از یک پوشش سیمانی با شیب ۲ سانتی متر و ضخامت ۳ سانتی متر استفاده می نمایند.

 

در مرحله ی زیرسازی از پرایمر استفاده می شود و لازم است پس از انجام این مرحله، زمان کافی در نظر بگیرید تا این مواد به خوبی خشک شوند. سپس سطح در حال عایق کاری را به طور دقیق، از هر گونه آلودگی و گرد و غبار پاک کنید.

 

برای عایق کاری با ایزوگام مایع، نیازی به شعله و حرارت بالا نیست. ابزار های لازم برای انجام این فرآیند، قلمو، کاردک، غلتک می باشد. بعد از این که این عایق را اجرا کردید (ضخامت یک میلی متر)، حال می بایست صبر کنید تا لایه ی اول کاملا خشک شود.

 

سپس لایه ی بعدی را با همان ضخامت یک میلی متر، روی لایه ی قبلی اجرا نمایید. گوشه های کار را به وسیله ی ایزوگام کاملا آب بندی کنید. جهت این کار از چسب ایزوگام استفاده شود بهتر است، تا از نشتی جلوگیری شود.

 

 

بهترین ایزوگام مایع - مزایا و معایب ایزوگام مایع - کاربرد ایزوگام مایع
بهترین ایزوگام مایع – مزایا و معایب ایزوگام مایع – کاربرد ایزوگام مایع

 

 

نکات اجرای ایزوگام مایع

 

  • اگر اجرای ایزوگام مایع در دو دست انجام گیرد بهتر است و اگر لازم بود برای یکپارچگی سطح از یک لایه توری فایبرگلاس استفاده نمایید.

 

  • نباید هیچ گونه رقیق کننده و حلال به ایزوگام مایع اضافه کنید، زیرا خاصیت خود را از دست خواهد داد.

 

  • باید حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت زمان دهید تا لایه ی اول ایزوگام خشک گردد و بعد از این که لایه ی دوم را اجرا کردید، می بایست یک هفته برای خشک شدن آن صبر کنید.

 

 

قیمت ایزوگام مایع

 

قیمت ایزوگام مایع را در بازار بر مبنای وزن و کیفیت آن تعیین می نمایند. همان طور که گفته شد، کیفیت این ایزوگام در مقایسه با ایزوگام جامد بیشتر است، بنابراین قیمت بالاتری نیز دارد.

 

همچنین اگر این عایق را برای سطوح ناهموار برگزینند، هزینه های عایق کاری بالاتر می رود که معمولا این عایق را برای این سطوح پیشنهاد نمی کنند.

 

به دلیل این که در مناطق شمالی این عایق ها کارایی بیشتری دارند، بنابراین تولیدکنندگان می توانند با تمرکز بر این مناطق، بازار خوبی داشته باشند.

 

 

سخن آخر

 

عایق کاری ساختمان سبب می شود تا در برابر عوامل خارجی مثل رطوبت و آب، تابش مستقیم نور خورشید، ترک خوردگی، پوسیدگی و… مقاوم شود.

 

یکی از عایق های پرطرفدار و مدرن در صنعت ساختمان ازی، ایزوگام مایع می باشد که به دلیل کاربرد های متعدد و نصب آسان، امروزه محبوبیت زیادی در بازار پیدا کرده است.

 

البته عایق های باقدرت و فوق العاده ی زیادی در بازار وجود دارد که دارای ویژگی های منحصر به فردی بوده و هر کدام در مکان مناسب، کارایی خوبی از خود نشان می دهند.

 

از جمله این عایق ها می توان به پشم سنگ، ایزوگام، عایق های صوتی، عایق های پلی یورتان و… اشاره نمود. برای این که بتوانید در انتخاب این عایق ها برای مکان مورد نظر، موفق تر عمل کنید، اول این که باید به خوبی از هر کدام اطلاعات کافی به دست آورید.

 

دوم این که از شرکت های معتبر آن را خریداری نمایید. سپاهان عایق فرداد ارائه دهنده ی باکیفیت ترین عایق های ساختمانی به ویژه عایق پشم سنگ می باشد و با دادن خدمات و مشاوره های لازم، به شما کمک می کند تا انتخاب مناسب تری داشته باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.